Selfcare cards - dit daglige selvomsorgsfokusFordi det kan være svært ikke at gå off-road i sin bedringsrejse!Selfcare cards er kommet til verden med et ønske om at støtte dig i rejsen mod at få et bedre forhold til mad og krop. Recovery (eller "bedring") kan være en lang og svær udvikling, hvor det kan være så nemt at gå "off-road", og med det mener jeg: gå tilbage til gamle genkendelige, men uhensigtsmæssige, mønstre og vaner.


Selfcare cards skal betragtes som en krykke på denne rejse. En støtte i det daglige,som gør det lettere at holde et konstruktivt og givtigt fokus.

Kortene bruges på den måde, at du dagligt trækker et. Det kan være et tilfældigt kort, men du kan også sidde med alle 50 styk i hånden, eller spredt ud over et bord, og prøve om du kan mærke hvilket du skal trække. På hvert kort står der et nyt budskab, reminder eller øvelse, som du skal have fokus på i løbet af dagen.


Kortene er egnet til voksne, har fokus på forstyrret spisning og kropshad (i både mindre og større grad) og et sæt koster 350 kroner inklusiv fragt.


Kontakt mig herunder, hvis du ønsker at bestille et sæt <3Bestil et sæt selfcare cards

Skriv dit navn, adresse, telefonnummer og email